Bel me terug

Telefonische verkoopafspraken maken zal misschien nooit uw hobby worden, maar met de bagage van deze workshop
(2 dagdelen) krijgt u snel de behoefte van de klant boven tafel. U sluit als vanzelfsprekend af met het plannen van een bezoek. Rol de rode loper uit voor sales!

Hoe

Voor de sales training heeft u telefonisch een doelstellend gesprek met uw workshopleider. U stelt het target dat u wilt bereiken. Dit wordt uw leidraad tijdens de workshop. Dan gaat u verkopen!

Opbouw

Iedere bijeenkomst bestaat uit vier delen:

  • Hoe succesvol afspraken te maken;
  • De daad bij het woord: daadwerkelijk telefoneren en direct feedback ontvangen op je eigen gedrag;
  • Ik zoek, wie kent: gericht onderling zoekvragen uitzetten naar prospects;
  • “Shit connects”, netwerken met je groep;

Aansluitend aan de workshop geeft OK-Salestrain gedurende 3 maanden telefonische / e-mail ondersteuning bij vragen.

Wat

U bouwt een persoonlijke belscript dat als leidraad gaat dienen bij de telefonische acquisitie. U gaat uit van de behoeftes van uw klant. U traint uw verkoopverhaal tijdens simulatiegesprekken die worden opgenomen en van feedback worden voorzien. U belt daadwerkelijk prospects. Workshoptijd is zo effectieve werktijd. U vergroot uw netwerk door met mede deelnemers zoekvragen voor business contacten te bespreken en door met elkaar te werken.

Tijdspad en uw investering

De praktijk is de beste leermeester. Daarom wordt deze workshop in twee separate dagdelen gegeven met een tussenpozen van 1 week. U oefent die week in de praktijk en stelt in de volgende sessie aan de orde waar u tegenaan bent gelopen. Vervolgens professionaliseert u uw vaardigheden met oefengesprekken en persoonlijke feedback. Uw investering is € 95,= per dagdeel. OK-Salestrain werkt met een kleine groep van 6 tot maximaal 12 personen. Wilt u uw target realiseren?


Roel Janssen
Tel. 06-4801 4248